Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Diëtistenpraktijk Guclu voor uw gezondheid.

Wil je gezonder leven?

Ben je op zoek naar een verantwoord voedings- en leefstijladvies?

Heb je een bepaald dieet of aangepaste voeding nodig?

Dan kan ik je helpen met een advies op maat. Ik ga uit van je huidige voedings- en leefpatroon als basis voor je advies.

De behandeling kan uit een eenmalig advies bestaan, maar meestal gaat het om meerdere consulten.

Want naast advies is begeleiding naar een gezond voedings- en beweegpatroon ook een belangrijk onderdeel van de behandeling.

We gaan samen haalbare doelen opstellen. Ik wil natuurlijk dat je je doelen niet alleen behaalt, maar ze ook weet vast te houden!


Direct toe te passen in de praktijk

Ik geef een advies dat persoonlijk is en aangepast is aan jouw situatie en wensen. Dit bereik ik door je leefsituatie, doelen, moeilijkheden en beperkingen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Voor ieder persoon is een advies over voeding anders. Ik vind het belangrijk dat de voedingsadviezen die we bespreken tijdens de consulten ook goed in jouw leven moeten passen. Je wordt je na verloop van tijd bewust van je eigen eetpatroon. Je leert veel over voeding en beweging. Door gedragsverandering verbeter je zelf je voeding en leefstijl. Dat is niet makkelijk, maar ik blijf je motiveren en coachen om je persoonlijke doelen te halen én behouden. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je op feestjes en tijdens etentjes verantwoord, maar toch lekker mee kunt doen. Daarnaast leer je bijvoorbeeld hoe je zelf verantwoord kunt koken en hoe je die ingewikkelde etiketten kunt lezen.


Diëtistenpraktijk en Voedingspraktijk

In de begeleiding staat de afstemming op jou en jouw leefgewoonten voorop. Jij bent immers uniek en er is niemand met dezelfde leefstijl, hetzelfde lichaam en dezelfde voorkeuren als jij.

Samen met jou zoeken we naar oplossingen voor problemen rondom voeding. We stellen doelen op die haalbaar zijn. Kleine doelen, die voor jou haalbaar zijn.


Ik behandel alle soorten vragen over voeding. Samen met jou streef ik naar een haalbaar resultaat met persoonlijke begeleiding en advies op maat. Gezamenlijk komen we tot doelen die bij jouw wensen passen.

Ik heb de mogelijkheid om je nog gerichter te begeleiden met je vragen en waar je tegenaan loopt in de dagelijkse praktijk door breder te kijken dan voeding alleen. Ik kijk ook naar je leefpatroon, beweegpatroon en je sociale leefpatroon. Dit een kan rol kan spelen bij je voeding.

Het geven van meer achtergrond informatie van voedingskundige of medische aard kan een deel van de behandeling zijn. Het geeft je meer inzicht in het hoe en waarom van je eetpatroon. In mijn behandeling ben ik deskundig, onafhankelijk, bied ik een luisterend oor en neem ik de tijd voor je.

Zwangeren

Te zwaar zijn vóór de zwangerschap geeft meer risico op complicaties dan zwaarder worden tijdens de zwangerschap. Om gezondheidsproblemen te voorkomen is de pre-conceptie-periode erg belangrijk.

Gezond zwanger worden is voor het toekomstige kind levenslang - zelfs generaties lang - van belang. Het helpt om het risico op een minder gunstige start in het leven te verkleinen én het kan toekomstige gezondheidsproblemen voorkomen. In deze periode liggen dus kansen voor preventie. Vrouwen die te zwaar zijn en in verwachting raken, lopen tíjdens de zwangerschap meer risico op complicaties bij zichzelf en hun kind.

Ook voor kinderen kunt u naar de diëtiste.

Voor overgewicht, en afbuigende SD- lijn,

ondergewicht, buik klachten, diarree, obstipatie, voedingsallergie, koemelk allergie, voeding intolerantie, lactose intolerantie.

Als uw kind een lastige eter, kom langs bij de diëtiste.  

Voor de vergoeding bij de diëtiste:

vraag een verwijsbrief van de huisarts. Ik ben zichtbaar bij Zorgdomein. Doorverwijzing via Zorgdomein kan met een digitale verwijsbrief. Als dat niet kan neem je een papieren verwijsbrief mee.