Diëtistenpraktijk Guclu voor uw gezondheid.

Hallo, ik ben Meryem Guclu

Als kind was ik een moeilijke eter, dagelijks was er een eetstrijd. 

Dat is een grote uitdaging, vandaar dat ik een grote interesse heb in eten en eetgedrag. 

 

ik ben in 1997 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool opleiding Voeding en Diëtetiek

Ik heb in verschillende locaties gewerkt als diëtiste.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister.

Als leefstijl diëtiste werken we samen aan een gezonde leefstijl. 

Ik ben lid van de NVD en DCN.

Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract.

Ik ben aangesloten bij de zorgketengroep HADOKS.

Acceptance and Commitment Training gevolgd.

Praktijk AGB code: 24000371

Persoonlijke AGB code: 24002028


Wat mijn patienten erover zeggen

Patiënten kunnen ervaringen delen op de website van Zorgkaart Nederland. Hieronder staan een aantal van deze ervaringen uitgelicht. Het is van belang om te weten dat ik deze reviews erg waardeer, maar dat dit niet mijn drijfveer is. Mijn drijfveer is namelijk om patiënten te helpen. Ook leer ik van de reviews wat ik een volgende keer anders kan aanpakken zodat de volgende patiënt een nog betere ervaring zal krijgen. 

Door de ongedwongen begeleiding ben ik zelf tot het besef gekomen dat gezonder leven goed voor mij is goed adviezen die mij aansluiten meer sporten en gezonder eten ik ben 5 kilo afgevallen , door mijn eetpatroon aan te passen.

Cijfer: 8.7  -  19 oktober 2021

Ik heb veel geleerd over mijn gezondheid, ik heb geen last meer van buikpijn en darmen alle ingewikkelde onderwerpen rondom buikpijn is goed uitgelegd communicatie is perfect ik ben blij dat ik nu weet hoe ik beter op mijn gezondheid kan letten.

Cijfer: 10  -  25 augustus 2021

Ik ben erg tevreden over mijn contact met mevrouw Guclu. Zo'n 9 maanden geleden kwam ik op doorverwijzing van de huisarts bij haar met de klachten overgewicht en algemeen onwelbevinden. De behandeling bestond uit het kritisch bekijken van mijn leefstijl en eetgewoonten/gedrag, dat ik bij ging houden d.m.v. een eetdagboek. Daar kreeg ik zinnige feedback op en werd me verteld waarom. De gevolgen waren dat mijn hongergevoel verdween, de kwaliteit van mijn slaap verbeterde en ik 7 kilo afviel. Al met al voel ik me inmiddels weer lekker in mijn vel. Ik heb veel van mevrouw Guclu geleerd en blijf gemotiveerd om mijn nieuwe gewoonten die me veel goed doen door te zetten.

Cijfer: 9.1  -  19 juni 2021

Deel uw ervaring